sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Juhlat juhlittu

Synttärit ja Joulu ois juhlittu. Synttäreillä oli oikein hauskaa, pari hassua kaveri joitten kanssa pelailtiin ja vähän maisteliin ;) Joku tais mut baariinkin parille houkutella, josta jo kotiin 2 aikaan. Hyvin rauhallista siis ;)
My best friend oli keksinyt taas oikein oikein lahjan, kuva alhaalla. Kiitos vain Anne. :D Pääsi koristamaan meiän sänkyä sitten. Ja mun kuva otettu lähtötunnelmista baariin, oli rennot vaatteet kun piti olla vain kotosalla...






 Aaton perinteeksi on muodostunut jouluratsastus, joka tänäkin vuonna tehtiin tallilaisen kesken, meinas olla hieman vauhdikas maasto. Meillä mentiin aluksi vaan ylös kunnes tajuttiin että neiti haluaa olla keulassa. Jonka jälkeen pari muuta laukkailivat kun olivat niin innoissan, hah... erittäin rentouttavaa siis ;)

 Söpöillään aattona :)











 Ei meinannut tosin joulufiilistä olla ollenkaan tuon ankean ilman vuoksi, mutta kyllä se sieltä pikkuhiljaa alko tulemaan kun kuunteli joulumusaa, söi jouluruokaa ja availi lahjoja. Illalla käytiin vielä haudalla ja joulusaunassa jonka jälkeen pääsikin jo juomaan glögiä ja pelailemaan lautapelejä, oikein onnistuntu joulu siis <3 Jonka jälkeen vietinkin kolme päivää töissä, plääh.. Oli kyllä ihan kuoleman hiljaista, onneksi. 

 Aattoiltana koirat söpistelee :)


 Otettiin piparihaaste vastaan, ois pitäny saada pelkkä pipari suuhun niin että koira ei syö sitä. :D tässä lopputulos, haaahaa! :D 

Jätskii :D  


Jouluhaukut <3 


Meillä ollut kenttä niin huonossa kunnossa että meinas ihan motivaatio kadota, kun ei siinä ole pystynyt tekemään mitään järkevää. Tänään se oli ihan loistava!! Ja niin oli heppakin. Ehkä se aavisti kun oli kuvattavana että nyt pitää olla ihan super ja mennä nätisti ;) Eivaan, tais olla pohjasta kiinni ja kun eilen irtojuoksutin niin pääs heppa jumeistahan eroon ja pääs revittelemään oikein kunnolla.  Yhtä protestointia lukuunottamatta se oli kyllä hyvä, mutta mitä pienistä. Sairaan hyvä fiilis. Mentiin ihan perusjuttuja, alkuravien jälkeen aloitin siirtymillä ravi-käynti-ravi-pysähdys-ravi välillä vaihtelin suuntaan, tämä hevonenhan tarvitsee hirveesti tekemistä että pysyy hyvänä ratsastaa. Vähän lisäilin ravia pitkillä sivuilla ja otin kiinni ihan pieneen raviin lyhyellä sivulla, voltteja jos meinas lähtee juoksemaan alta. Väistöjä tehtiin pari. Ja voi vitsit mitä laukkaa sieltä tuli! Vau. Siirtymiä ja voltteja, uskalsin ekaa kertaa jopa vähän lisäillä ja ottaa kiinni, kokeiltiin myös ekaa kertaa laukkaväistöjä, hieman jää takaosa jälkeen mutta vika on luultavasti minus itsessä, mul on joku henkinen ongelma noitten väistöjen kanssa. Lopuksi hieman ravia kahdeksikolla ja loppuravit ja iso KIITOS =) Hyvä Debis! Kuvia tulossa kunhan saadaan ne koneelle vielä. :)

1 kommentti: