keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Valmennusta valmennuksen perään

Ollut vähän hiljasempaa nyt kun ollut kenttä vähän huonossa kunnossa että on mennyt aikalailla köpöttelyksi. Nyt onneks se on VIELÄ ainakin ihan super =) Hiekka näkyy jo ja siinä vois vaikka hypätä!

Tunti number 1.
Erittäin hyvä tunti, niinkuin aina! S on vaan niin älyttömän hyvä ja sieltä saa aina hirveesti uusia vinkkejä ja näkökulmaa moneen eri asiaan ja mikä parasta - nauran aina sen tunnilla! Eli on hauskaa myös. Keskityttiin tällä kertaa paljon mun istuntaan ja siihen miten ratsastetaan istunnalla, hevosen ja ratsastajan reaktionopeuteen ja siihen että hevonen on kevyt edestä, Debolla kun on usein tapana muuttua hirmu raskaaksi edestä - varsinkin laukan jälkeen. Saatiin tuohon kädelle painamiseen erittäin hyvä ohje, mulla kesti tajuta tämä jotenki hirmu kauan vaikka yksinkertainen onkin; nostaa käsiä melkein korvien korkeudelle niin että hevosen pää nousee hieman ylös niinkuin ei peräänantoon ja siitä eteen ratsastus, tän kun tajusin oli todella hyvä ja hevonen nousikin hieman korkeempaan muotoon.
Laukannostoissa olen myös liikaa sisäohjassa kiinni, valmennustunnilla tuli kyllä erittäin hienoo laukkaa vähän pidemmällä ohjalla, samoin tässä laukannosto vasta kuin hevonen on hieman korkeemmassa muodossa. Vautsi! =)

Tunti number 2.
Täysin epäonnistunut tunti. T on kyllä hyvä mutta hevonen ei toiminut ollenkaan, mutta eikai se ihme!! Satula valuu lavoille ja se oli TODELLA vaikea ratsastaa, paino kädelle, ei kuunnellut pidätteitä ja ihan älyttömän raskas... Noh, tuli sieltä lopuks sit ihan kivaa ravia kun tulin alas selästä ja laitettiin satula uusiks, nyt sitten Geelin ostoon ja mahdollisesti myös joustamaton satulavyö.

Eilen käytiin maastossa köpöttelee estesatulalla sekä mentiin lopuks kentälle vähän laukkailee isoo ja pitkää laukkaa eteen-alas. Oli kyllä hurjan kivaa molemmilla :)

Ah, maisemat <3 

Hei dyyd! Sitä ruokaa? Niinku olis jo! 


Joko mennään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti