sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kesän kuulumisia

Puuh. Kun tulee pitkä tauko, niin sen kirjoittamisen aloittaminen on aina vaikeampaa ja vaikeampaa.
Ollut aikamoista kiirettä, meillä oli harjoitusnäyttö koulussa johon on pitänyt tehdä portfolio kansiota hieronnoista, tapahtumista ja semmosseesta ontumatutkimusta sekä tietysti pitänyt treenailla sitä varten. Jännitti kyllä ihan se harjoitusnäyttökin jo ihan älyttömästi kun tiesin että anatomiaa pitää vähän vielä kertailla enkä ehtinyt sitä kertailemaan, onneksi kaikki meni sit kumminkin hyvin! Kuulemma hyviä palasia, mutta kokonaisuus kasaan sekä enemmän äänenkäyttöä asiakaspalvelutilanteessa ja varmuutta. Kuulemma hirveesti kehittynyt kesän aikana - hyvä näin, on sitä töitä tehtykki. Näitä sit treenaillaan kuukaus ja 29.9 ois virallinen näyttö, jos se menee läpi mulla on kädessä hevosevalmentajan ammattitutkinto, hevoshierojan osaamisala! Mä niin toivon tätä. Hirmu itsevarma olo kyllä nyt! Niin aika korkealta putois jos se ei läpi menis...


Ja sitten siihen varsinaiseen aiheeseen. Ollaan me myös kisaltu Debonkaa, tosi kivasti mennyt kisat! Oon hirmu yllättänyt ja tyytyväinen. 3 ruusuketta tälle kaudelle, ja nyttenkin ollaan oltu 1 tai 2 päässä sijoituksista eli ei paha! Nyt startataankin sitten seuraavan viikon sunnuntaina riksussa ensimmäinen HeA - ohjelma, kyllä jännittää, meiän vastalaukat ja väistöt ei oo ihan "oppikirjan mukaan", joudun jeessaa vastalaukassa vielä todella paljon jalka-asetus-jalka-asetus-jalka... eli joudun yliasettaa sitä että pysyy vastalaukassa. Tää on niin tätä kun vanha esteheppa niin vaihtaa todella helposti. Ja väistöis jää  takapää vähän jälkeen.... Mutta huumorilla mennään, meiän seuralla on sennumestaruus siellä niin pitäähän sitä vähän tukea ;)

Ja hieman kuvia kisoista ;)






 Copy: Nea R.

 Copy: Nea R.

Copy: Nea R.

Koirat voi hyvin ja paljon ollaan uitu kesällä! Tekee hyvä tolle lonkkavikaiselle. Käytiin myös viime viikon lauantaina Ville Liukan agilitykoulutuksessa oman seuran järjestämänä. Pitkään mietin kumman koiran otan mutta päädyin lunaan! Hyvä niin. Saatiin todella paljon hyviä neuvoja. Aika perustehtävää tehtiin, missä ei ollut edes kuin putkea ja esteitä mutta erilaisia ohjaustekniikoita. Oon myös käynnyt nyt Seran kanssa (kerran ollut Lunakin) Kim Kurkisen agilitytreeneissä hämeenlinnassa, sieltä saatu myös paljon hyviä vinkkejä - ja ajatuksena tullut kyllä että koira kyllä osaa mutta jos tekee väärin niin ohjaajassa vika.

Kuvat ottanut Nea R.









Lopuks parit kännykkäkuvat mökiltä ;) Lunasta tuli tän kesän aikana vesipeto. 



4 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjoittelit taas :) Samoihin kisoihin ollaan tulossa ensi vkl, ehkä törmätään! :)
    Http://kouluratsastuksenmatkassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollut ihan vähän vaan kiirettä... :) minkä luokan meette? Meillä ei kyl tuu menee se mitenkään hyvin, mut huumorilla :)

      Poista
    2. Tullaan myös tuo He A 2, ja yritetään saada vaan mahd hyvä rata :)

      Poista
    3. Kääk! Ku ny läpi pääsis ;)

      Poista