lauantai 19. huhtikuuta 2014

Hyppelyitä ja maailman paras esteheppa Deeebo!

Jaahas, ollut hiljaiseloa kun meidän pöytäkone päätti hajota, nyt töissä siis kirjoittelen. Ei viitti tabletilla tai kännykällä kirjotella kun on niin tolkuttoman hidasta.

Torstaina suunnattiin audin nokka kohti hippossporttia, meni pikkasen hermo siinä vaiheessa kun oli 9 satulaa kokeillut ja kaikki valui eteen. Noh, siellä kokeiltiin 4 satulaa ja vielä katsottiin sillä "lämpökameralla" satulan sopivuus, piti olla sopiva. Eilen sit toista kertaa ratsastin sillä (ensimmäinen kerta vaan nopiaan), niin ei hitto se valuu edelleen eteen! - mie en ehkä enään kestä.... Miten voi olla, kun ei siellä hipposportissa valunut? Ei ymmärrä ei... Se on kuulemma liian leveä. Meiän tallilainen kävi myös Debon selässä ja kehui sitä hirmu kivaksi, sanoi vaan että hirmu hätänen että joku joskus antanut Debon koulutuksessa ne periksi. Nyt siis alan keskittyy siihen että heppa malttaa :) toistoja, toistoja ja toistoja.

Perjantaina hypytettiin lähes kaikki meiän tallin hepat. :) Oli kyllä kivaa ja Debo tykkäsi myös! välit on hieman liian pitkät, mutta ihan sopivat irtona menemiseen kun ratsastaja ei auta hevosta selästä käsin.



Viime lauantaina sitten meni vuokraaja kevyesti ja sunnuntaina mulla oli estetunti! Toi hevonen ei ole ikinä mennyt niin hyvin mitä meni siellä tunnilla. Tehtiin paljon kontrollitehtävää, esteen jälkeen kiini pysäytys toiseen suuntaan vaihto hyppy ja taas suunnan vaihto käynnin/seisahduksen kautta ja myös linjalla niin että muutama kerta ennen kokonaista linjaa kiinni ja peruutus! Ei hitto et olin ihna fiiliksissä tunnin jälkeen, ehkä musta tuleekin esteratsastaja ;) No ei sentäs.. ;) Keskiviikkona taas hyppelemään!


Tällä viikolla en oo käynnyt tallilla kuin keskiviikkona :D Tänään ois sit koulutunti ja tsekataan se mun satula, että mitä sille tehdään...

Mä oon ihan fiiliksissä tosta ilmasta! Ihana aurinko :) Niin on kyllä koiratkin, makaavat tuossa auringossa parvekkeen oven edessä. Auringonpalvojat <3 Eli jospa sitä lähtiskin sitten pihalle lenkille kera haukut ;)
Meiän treenit on menny koirienkaa ihan super hyvin! Saa olla taas ylpeä koiristansa, agilityohjaajakin kysyi meiän kahden viikon tauon jälkeen "ootteko te paljonkin treenannu?" Totesin vaan että ööö.... ei ollenkaan? Kouluttaja totesi että "jaaaa... mä luulin. Kun se meni noin hyvin" Mulla on vaan niin fiksu koira, Sera <3 Lunalta sais kyl tota haukkumista saada pois, ärsyttävää. Pidettiin viimeisellä kerralla Lunan ryhmän kanssa möllikisat, me tultiin Lunankaa toiseksi, meni todella hyvin! Mulla ois siitä videokin.... harmi vaan että tablet jäi koululle ja se video on siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti