sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kiireinen elämä: hevosia, koiria, töitä ja opiskeluita

Huh huh, kiirettä pukkaa, tänään vapaapäivä sitten puoleen vuoteen! Ei yhtäkä hevosta tai junaa tarvitse nähdä :D Viimeinen kuukausi lähti käyntiin niin että on koulua ja töitä! Ja vielä on niin paljon tehtävää, on yksi tentti tekemättä vielä, yritystoiminnan laskelmat, ruokintalaskelmat ja vaikka ja mitä muuta. Ajattelen vain että, enään kuukausi, sit se on suurimmalta osin ohi! Jes :) Sitkun on vielä omat hieronnat, hevonen ja pari koiraa niin välillä meinaa vuorokaudesta loppuu tunnit kesken.

Noh, kuitenkin.... Me edelleen painitaan satulaongelmien kanssa - koulusatula siis EDELLEEN valuu eteen, ei voi vaan olla todellista. Soittelinkin siitä kyllä hippossporttiin mutta päätin itse kokeilla tämmöistä geeliä.

Laitoin sen siis ihan hevosen selkää vasten, ei se täydellinen ole mutta paljon parempi! Pitää myös muistaa laittaa satulahuovan lenkit tiukalle. Pitää vaan vähän katsella ettei se valu eteen ja muistaa säännöllinen lihashuolto, eiköhän se tuosta parane kun saa vähän massaa sinne selkäänkin. Opin muuten myös ratsastamaan deboa! Kokeilin yksi päivä yliliiotella että sisäohja on jopa vähän "yli"löysällä niin että en ole siinä sisäohjassa ollenkaan kiinni - ja tadaa! Ei painanut Debo ollenkaan kädelle, todella kevyet siirtymät :)
Seuraavana päivänä tästä ahaa - elämyksestä oli tunti, missä valmentajakin kyllä totes että enkös mä ole sulle sanonut.... mutta sanoi että ei ole vielä kertaakaan nähnyt Deboa että menis noin hyvin. Tehtiin aluksi väistöjä, nelikaarista kiemura-uraa jonka jälkeen alettiin tulemaan pientä radan tynkää ja Debo menikin todella kivasti. Valmentaja sanoi että seuraavaks sit kokeilemaan kankia! Kääk. Apua. 8 päivä sit ensimmäisiin kisoihin, ajattelin varmaan nyt aluksi mennä 2 luokkaa aina, koska Debo on aina parempi siinä toisessa.

Hyppytunneilla ollaan käyty joka toinen viikko, tässä edellisviikon hypäriltä vähän materiaalia. Selästä tuntuu että Debo menis ihan täyttä häkää, mutta nyt videolta huomasin että sehän menee ihan kivaa vauhtia. Lopputunnista ei olekaan videota, missä vähän kiihtyi liikaakin. "Hieman" vahva se on esteillä - mutta todellinen opetusmestari! Ihan älyttömän kiva hypätä tollaisella hepalla mikä sen touhun osaa.





Koirien kanssa ollut pientä taukoa treeneistä koska on meillä on seuralla ollut muutto hallilta kentälle. Joten ollaan vaan lenkkeilty ja hönöilty :) Maanantaina sitten alkaa taas. Me ei Seran kanssa osallistuttu kesäkaudelle agilityyn, koska mulla ei ollut tarpeeksi talkootunteja, tän kiireen takia sekä Sera astutetaan seuraavista juoksuista, niin ajattelin että mennään yksittäisiä agitreenejä nyt sit vaan, joten otin sille koiratanssin! Luna jatkaa sit sitä kun Sera ei enään voi. Jännäks käy! Kuvauksissa käytiin Faunattaressa, tähän vähän kuvamateriaalia, kuvissa myös kaverini kääpiöpinseri Ninni, oli muuten hieman ongelmia saada nää kolme kaikki seisoo paikoillaan ;)













Mikäs oli teidän mielestä paras kuva? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti