perjantai 21. lokakuuta 2016

Deebon hieronta ja Dänin kuulumiset

Heippatirallaa!

Meillä kävi tänään hieroja :) Mä en itse hiero omia hevosiani vaikka hevoshieroja olenkin, ihan sen takia että oman hevosen näkee joka päivä ja toinen ihminen näkee sen aivan eritavalla sekä kun on niin läheinen suhde niin se hieronta ei aina onnistu parhaalla mahdollisella tavalla, mielummin maksan ulkopuoliselle joka tekee sen. Deebo oli jumissa, toki sen arvasinkin koska keskiravit ei enään irronneet mitkä sillä on ollut aina tosi hyvät sekä taipuminen on ollut myös hankalaa. Nyt olenkin monesti lämmitellyt sen niin että ekana pitkät alkukäynnit, jonka jälkeen hieman taivutteluita ravissa ja nopeasti laukkaa. Lihakset lämpiää laukassa ja jotenkin tuntuu näin paljon paremmalta.
Meillä on myös Deebonkaa kisat ens kuussa! Mennään ihan katsomaan vähän maailmaa vain. :) Tyhmä luokka vaan... K.N special, ei sovi Deebolle yhtään mutta kun ei ole tällä seudulla oikein muita kisoja.


Halusi katsoa myös Däniä pikaisesti, aristi ihan silminnähden selkää todella vahvasti. Sanoikin mulle että heitä iilimadot sinne, pitää tossa laittaa joku päivä ja katsoa mihin liike muuttuu vai muuttuko? Sanoi myös sitä että mitäs jos se onkin vain ihan totaalisen jumissa? Siinäpä kysymys. Onhan se varmasti jumissa (ja onkin) mutta jotenkin tuntuu uskomattomalta et reagoisi noin vahvasti - lähestulkoon neurologisia oireita. Kaksi eri kengitttäjää myös sanonut että he eivät epäile kaularangan murtumaa, että enemmän joku alaraajan ongelma. Yksi perusteli mm . sillä että on nähnyt kaularanka ongelmaisen ja roikotti ihan päätään. Noh, klinikka-aika on varattu 4.11, enään puuttuu vain kuski :D Vierotus pitäisi kuun vaihteessa myös aloittaa.

Tänään otettu uutta videoo Dänistä, pitänee vähän verrata vanhaan. Aika näyttää, tälläsiä pohdintoja tänään. Lopuksi pari kuvaa Dänistä jotka otettiin yksi kaunis syksyinen päivä pellolle (tosin Däni ei meinannut pysyy lapases ku oli "vähän" kivaa)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti